Bröllopsår är med på Bröllopsfeber i februari!

Therése Illustration står med sin produkt Bröllopsår i Göteborg på Bröllopsmässan!

www.brollopsfeber.se

Titta in på hemsidan och berätta vad du tycker!

Tänk att dagen då ni firar er bröllopsdag få hem en print via posten. Innehållande ett motiv som tillhör ert bröllopsår. (bomullsår, pappersår, träår, och visst har du hört talas om jubileumsåren silverbröllop och guldbröllop?) Tillsammans med tavlan tillkommer ett kuvert och papper med skrift om det valda utseendet. Det tillkommer också ett antal frågor som du tillsammans med din partner kan diskutera kring ert kommande år. Kanske dyker nya drömmar, gemensamma och individuella behov upp i samband med bröllopsår frågor. Frågorna sätts på baksidan av tavlan då de inte är till för att skyltas med. Men den sedan upphängda tavlan sänder er många tankar kring året tills det nästa bröllopsdag dyker upp ett nytt motiv i brevlådan. En föränderlig tavla. Ert förhållande att följa.

www.brollopsar.se
www.brollopsar.se

 

Firar ni bröllopsdagar? detta är perfekta presenten.
Firar ni bröllopsdagar? detta är perfekta presenten.